Capidea, Danebroge og ledelsen erhverver aktiekapitalen i Schades A/S

20. oktober 2009

København

Schades Holding A/S, der har Capidea Kapital K/S som majoritetsaktionær, har erhvervet 100% af aktiekapitalen i Schades A/S, Skive. Sælger er det schweiziske investeringsselskab, Fabrel AG, der i 2004 erhvervede Schades A/S fra VT Holding A/S.

Samtidigt indtræder Danebroge ApS, der er ejet af Laurids Jessen, og den administrerende direktør for Schades-koncernen, Peter Møller, i ejerkredsen. Laurids Jessen er endvidere indtrådt i bestyrelsen som formand for Schades Holding A/S.

Peter Møller fortsætter som administrerende direktør og vil stå i spidsen for Schades´ videre ekspansion.

Peter Møller udtaler: ”Schades er europæisk markedsleder med en unik international kundebase. Vi har gennemført betydelige investeringer i vores produktionsfaciliteter de seneste år, og vores lokale tilstedeværelse på de store markeder sikrer en stærk konkurrenceevne. Selskabet besidder potentiale for yderligere vækst, bl.a. i Central- og Østeuropa, og er samtidig en solid base for yderligere konsolidering i industrien. Vi er overbevist om, at vi i Capidea har fundet den rigtige samarbejdspartner, som både råder over kapital og netværk, der kan være med til at understøtte os i den videre udvikling til gavn for såvel kunderne, medarbejderne som aktionærerne”

Partner i Capidea, Erik Balleby Jensen udtaler: ”Schades er en veldrevet virksomhed med en unik markedsposition. Vi investerer i fuld tillid til den strategi og vision for den fremtidige udvikling, som ledelsen har præsenteret for os”.

Erik Balleby Jensen tilføjer ” Vi vurderer, at Schades står overfor en spændende fremtid, hvor selskabet skal deltage i yderligere konsolidering i branchen. Vi kan med vores erfaring, netværk og kapitalberedskab yde Schades god støtte i denne proces.”

Om Schades

Schades er europæiske markedsleder indenfor produktion og salg af dokumentationsruller til brug i kasseapparater, kreditkortmaskiner, samt betalingssystemer, hvor selskabet har en betydende markedsandel. Herudover produceres og sælges selvklæbende etiketter. Kunderne omfatter store internationale detail-, fødevare-, kontorforsynings- samt finansielle virksomheder og grossister.

Virksomheden har produktion i Danmark, Tyskland, Frankrig og England og salgskontorer i Belgien og Sverige. Virksomheden omsatte i 2008 for DKK 609 millioner. Der beskæftiges i dag ca. 200 medarbejdere. Læs mere om Schades på www.schades.com

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

Schades A/S

Peter Møller
Administrerende direktør
Schades A/S
Mail: pm@schades.com
Tlf.: 28 45 19 20

Danebroge ApS

Laurids Jessen
Direktør
Danebroge ApS
Mail: management@danebroge.dk
Tlf.: 40 33 66 60

Capidea

Erik Balleby Jensen
Partner
Mobil: +45 21 23 33 36
Email: ebj@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download