Kapitalfonden Capidea investerer i Guldager A/S

27. april 2016

København

I forbindelse med et generationsskifte investerer den danske kapitalfond, Capidea, i Guldager A/S, og samtidigt tiltræder Steen Ulrik Madsen som ny administrerende direktør. Guldager A/S udvikler, sælger og servicerer vandbehandlingsanlæg til brug for ejendomsdrift, industri, catering, hospitaler, og energisektoren gennem selskaber i Danmark, Schweiz og Belgien.

Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Guldager A/S, mens Steen Ulrik Madsen indtræder som ny aktionær i selskabet. Henrik Guldager og Hans Guldager fortsætter begge som medejere af Guldager, ligesom Henrik Guldager fortsætter som bestyrelsesmedlem i selskabet.

”Guldager er en ledende dansk virksomhed inden for vand og vandbehandling, som er et interessant vækstmarked. Selskabet har stærke kompetencer og en god position på markedet i Danmark, Schweiz og Belgien. Det er hensigten at udvikle Guldager til at blive en førende virksomhed inden for vandbehandling gennem fortsat udvikling af virksomheden og tilkøb af virksomheder og teknologier” siger Jens Thøger Hansen, Partner i Capidea.

Henrik Guldager der sammen med sin bror Hans Guldager fortsætter som medejere af Guldager A/S: ”Vi har i såvel vores danske som udenlandske selskaber igennem de seneste år oplevet en stadigt stigende interesse for vandbehandling til et utal af forskellige formål. Guldager og vores loyale og motiverede medarbejdere har i nu 70 år opsamlet meget viden og erfaring. Men for at imødekomme de stigende krav i markedet og for alvor gøre os gældende i et globalt marked, er det blevet helt klart for os, at vi skal have tilført såvel nye stærke kræfter og kapital for at Guldager kan bevare og udbygge vores internationale position i effektiv og skånsom vandbehandling. Vi er meget glade for og stolte over samarbejdet med Capidea, som viser stor forståelse for såvel vores forretning, vores virksomhedskultur – og ikke mindst de muligheder, der har åbnet sig for vores virksomhed de seneste år. ”

Den nye administrerende direktør Steen Ulrik Madsen er 55 år og uddannet cand.merc & MBA. Han har en fortid fra bl.a. vandteknologiselskabet Aquaporin og tidligere fra ventil-producenten Wouter Witzel Eurovalve B.V. (NL), Brdr. Hartmann og Mezzanin Kapital. Steen Ulrik Madsen udtaler:

”Guldager er en meget spændende virksomhed med et markant potentiale. Målsætningen i de kommende år vil være at bruge den mangeårige erfaring hos medarbejderne i Guldager til at ekspandere virksomheden. Vandmarkedet er generelt i vækst, og der er brug for stor viden og innovative løsninger for at opfylde markedets behov. Guldager besidder den viden, der skal til. Jeg ser frem til at udvikle Guldager i de kommende år, i samarbejde med Guldagers mange kompetente medarbejdere. ”

Om Guldager A/S

Guldager A/S er en ledende virksomhed inden for vandbehandling. Virksomheden anvender mange årtiers erfaring samt den allernyeste viden og teknologi til korrosionsbeskyttelse og vandbehandling i ejendomme, industri, catering, hospitaler og energisektoren. Guldager har et fint forgrenet servicenetværk i Danmark og leverer vandbehandlingsanlæg til hele verden fra hovedkontoret i Allerød, datterselskaber i Belgien og Schweiz eller via samarbejdspartnere i bl.a. Grækenland og Østrig.

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

Guldager

Steen Ulrik Madsen
administrerende direktør
Tlf: +45 – 31 10 44 09
E-mail: sum@guldager.com

Guldager

Henrik Guldager
Tlf: +45 – 22 68 41 20
E-mail: heg@guldager.com

Capidea

Martin Jørgensen
Managing Partner
Mobil: +45 29 21 03 05
Email: mj@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download