Capidea har etableret sin tredje kapitalfond

18. januar 2018

København

Capidea har etableret sin tredje kapitalfond, Capidea Kapital III K/S, med første Closing på DKKm 750 fra en række stærke danske og udenlandske investorer. Capidea forventer, at størrelsen på fonden forøges yderligere i en eventuel 2. Closing.

Capidea blev etableret i november 2006 med fokus på at foretage investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder. I dag ledes Capidea af fire partnere, Erik Balleby Jensen, Jens Thøger Hansen, Nicolai Jungersen og Martin Jørgensen. Fonden vil forsætte den samme strategi som i de to tidligere fonde. Capidea vil investere i virksomheder, hvor Capidea kan anvende sin værdiskabelsesmodel, der består af sammen med ledelsen at fastlægge den strategiske retning, tilføre ledelsesressourcer, professionalisere de interne processer og vokse virksomheden. Capidea ønsker at udnytte det fortsat gunstige marked for handel med mindre og mellemstore virksomheder.

Erik Balleby Jensen, CEO for Capidea, udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne lave en 1st Closing på vores tredje fond på DKKm 750, hvilket er større end de tidligere fonde. Dette er lykkedes fordi, vi har fået støtte fra vores eksisterende investorer og en række nye højkvalitetsinvestorer. Vi befinder os i et dansk marked for mindre og mellemstore virksomheder, som er i fremdrift, og vi ser frem til at kunne udnytte vores stærke pipline og foretage investeringer over de næste måneder. Vi vil meget gerne takke for den støtte, som vi har fået indtil videre og forventer en 2. Closing senere i år.”

Elm Capital er placement agent for Capidea.

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

Elm Capital

Etienne Deshormes
CEO & Managing Partner
Elm Capital Associates Ltd.
Elm Capital USA Ltd.
Phone: +44 20 7901 8941
Email: edeshormes@elmcapital.com

Capidea

Erik Balleby Jensen
Partner
Mobil: +45 21 23 33 36
Email: ebj@capidea.dk
Capidea ikon

Download pressemeddelelse

Download