Kapitalfonden Capidea investerer i European House of Beds

27. juni 2019

Horsens

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i European House of Beds. Capidea skal således i partnerskab med selskabets ledelse og øvrige aktionærer være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst og udvikling. European House of Beds blev grundlagt i 2008, og var før transaktionen primært ejet af stifter, Pia Rasmussen og administrerende direktør, Kim Rasmussen. Kim Rasmussen og Pia Rasmussen fortsætter efter transaktionen som henholdsvis administrerende direktør og bestyrelsesmedlem og begge som betydende minoritetsaktionærer.

”Vi er meget tilfredse med den udvikling, som European House of Beds har gennemgået over de seneste år. Sammen med vores dygtige medarbejdere er der skabt et solidt fundament for yderligere vækst. Vi er glade for at have fundet en partner, der skal hjælpe os med den videre udvikling af European House of Beds”, siger Kim Rasmussen, administrerende direktør i European House of Beds.

”European House of Beds har etableret sig som en stærk aktør i et interessant vækstmarked drevet af kundernes stigende fokus på søvnkvalitet. Virksomheden bygger på et solidt fundament af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi vurderer, at virksomheden udgør en solid platform for yderligere vækst, og vi ser frem til et godt samarbejde med ledelsen og de dygtige medarbejdere om den videre udvikling af virksomheden”, siger Martin Jørgensen, Partner i Capidea.

Om European House of Beds

European House of Beds designer, producerer og sælger sengeløsninger til detailkæder og e- commerce-aktører i Skandinavien. Sengene sælges under egne brands eller via private label- kollektioner for kunderne. De største markeder er Danmark og Sverige. Virksomheden har hovedkontor i Horsens og beskæftiger ca. 75 medarbejdere. Læs mere om European House of Beds på www.europeanhouseofbeds.com.

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

European House of Beds

Kim Rasmussen
Administrerende direktør
European House of Beds
Mail: kim.rasmussen@europeanhouseofbeds.com
Telefon: + 45 41 12 24 99

Capidea

Martin Jørgensen
Managing Partner
Mobil: +45 29 21 03 05
Email: mj@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download