Kapitalfonden Capidea investerer i Holiday Group

14. august 2019

Herning

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Holiday Group Invest A/S, der ejer en række selskaber i Danmark og i Tyskland inden for udlejning af ferieboliger. Feline Holidays A/S er det største selskab i gruppen, som også omfatter Vacasol GmbH og TouristOnline A/S. Capidea skal i tæt partnerskab med selskabets ledelse og øvrige aktionærer bidrage til at fortsætte Gruppens stærke vækst og gode udvikling. De nuværende ejere fortsætter som betydelige aktionærer, ligesom ledelsen fortsætter uændret. Kurt Kvorning bliver ny bestyrelsesformand og med-investerer i Holiday Group.

”Vi glæder os til samarbejdet med Capidea, som giver os nye muligheder for at udvikle og udvide vores aktiviteter”, udtaler adm. direktør i Feline Holidays A/S, Allan Maul. ”Vi ser frem til at sende stadigt flere gæster på ferie i Danmark og udlandet og til at udvikle vores online løsninger til gavn for vores brugere”, uddyber han.

”Holiday Group har en førende position i et interessant marked med positive underliggende trends. Selskabet har en skalerbar forretningsmodel samt en stærk ledelse og engagerede medarbejdere, der sammen danner et godt udgangspunkt for yderligere vækst. Virksomheden har opbygget en stærk platform med et bredt produktprogram til gavn for såvel udlejere, partnere som forbrugere. Vi ser frem til at bidrage aktivt til den videre udvikling”, siger Henrik Normann Karlsen, Partner i Capidea.

Om Holiday Group

Holiday Group har en række brands og hjemmesider, der tilsammen udgør en af de førende online platforme inden for udlejning af sommerhuse i Danmark til primært danskere og tyskere. Gruppen består, foruden Feline Holidays A/S, af Vacasol GmbH og TouristOnline A/S. Gruppen arbejder tæt sammen med en række førende ferieboligformidlere igennem partnerskaber. Virksomheden har faciliteter i Herning og Kolding.

Læs mere om Holiday Group på www.feline.dk.

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

Holiday Group

Kurt Kvorning
Bestyrelsesformand
Mail: kvorning@post6.tele.dk
Telefon: +45 40 20 22 23

Allan Maul

Allan Maul
Adm. direktør
Mail: maul@feline.dk
Telefon: +45 87 24 22 42

Capidea

Henrik Normann Karlsen
Partner
Mobil: +45 20 94 93 26
Email: hnk@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download