Kapitalfonden Capidea investerer i Dancover

22. juli 2021

Hillerød

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Dancover A/S (”Dancover” eller ”Selskabet”), som er en førende europæisk e-commerce aktør inden for teltløsninger til det private og professionelle marked. Med investeringen i Dancover skal Capidea bidrage til at fortsætte Selskabets stærke vækst og gode udvikling i tæt partnerskab med ledelsen og øvrige aktionærer. De tidligere ejere, Henrik Boserup-Wedam og Lene Boserup-Wedam, fortsætter både som væsentlige medaktionærer samt i ledelsen fremover. John Thomas bliver ny bestyrelsesformand og aktionær i Dancover.

”Gennem 18 år har vore fantastiske medarbejdere været med til at gøre en drøm til virkelighed og gjort Dancover til den innovative og alsidige e-handelsvirksomhed vi er i dag. Med Capidea som partner får Dancover mulighed for at accelerere den fortsatte vækst samt at videreudvikle og realisere potentialet på det internationale marked. Vi ser med stor glæde frem til det nye samarbejde med Capidea og John Thomas”, udtaler Henrik Boserup-Wedam, adm. direktør i Dancover.

”Dancover har en førende position i et interessant vækstmarked med positive underliggende trends. Selskabet har igennem årene opbygget en stærk e-commerce platform med et bredt produktprogram, der sammen med en god ledelse og engagerede medarbejdere danner et godt udgangspunkt for yderligere vækst. Vi ser frem til at bidrage aktivt til den videre udvikling”, siger Henrik Normann Karlsen, Partner i Capidea.

Om Dancover

Dancover er en førende europæisk e-commerce virksomhed inden for telt- og opbevaringsløsninger til det private og professionelle marked. Dancover har et bredt produktprogram og sælger direkte til både B2B- og B2C-kunder på globalt plan, hvoraf Europa er det primære marked. Selskabet har hovedkontor i Hillerød og beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Læs mere om Dancover på www.dancover.dk

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

Dancover

Henrik Boserup-Wedam
Adm. direktør
Dancover
Mail: hb@dancover.com
Telefon: 28 44 91 92

Capidea

Henrik Normann Karlsen
Partner
Mobil: +45 20 94 93 26
Email: hnk@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download