Capidea sælger Obsidian til tysk kapitalfond

23. marts 2023

København

Capidea, og de øvrige aktionærer i Obsidian Group ApS (”Obsidian”), har gennemført et salg af 100% af anparterne i Obsidian til en tyske kapitalfond. Obsidian er en førende dansk aktør indenfor digital markedsføring med kompetencer indenfor en bred række af områder som bl.a. Google Ads, søgemaskineoptimering, sociale medier, affiliate marketing, og Shopify. Ledelsen i Obsidian fortsætter i deres nuværende roller i selskabet og en bred gruppe af partnere og medarbejdere re-investerer i Obsidian. Obsidian har mere end 150 medarbejdere og har kontorer i København, Aarhus, Odense og Banja Luka i Bosnien.

Obsidian har haft en positiv udvikling igennem Capideas ejerperiode, hvor der, blandt andet, er blevet gennemført en række opkøb, herunder indenfor nye produktområder. Samtidig er der blevet investeret i organisationen og i en generel professionalisering af virksomheden.

”Obsidian har realiseret en stærk udvikling i vores ejerskabsperiode, og vi er stolte af vores deltagelse i denne udvikling blandt andet gennem gennemførelse af en række opkøb. Vi er glade for, at virksomheden kan fortsætte den positive udvikling fremover med en ny ejer”, udtaler Henrik Normann Karlsen, Partner i Capidea.

”Da vi fik Capidea med i ejerkredsen, valgte vi en partner, der supplerede vores egne evner og gav os mulighed for at accelerere vores kapitalallokering. Capidea har leveret, og deres evner og båndbredde, særligt inden for M&A, har været essentielt for vores rejse. Nu ser vi frem til et ekspandere Obsidian yderligere med vores nye ejer”, udtaler Emil Reinholdt, CEO i Obsidian.

Om Obsidian

Obsidian Group ejer Obsidian Digital, der er et performance marketing bureau med stærke kompetencer indenfor en bred række af områder som bl.a. Google Ads, søgemaskineoptimering, sociale medier og Shopify. primært i Danmark. Foruden Obsidian Digital, ejer Obsidian Group også Obsidian Media, der er en platform indenfor affiliate marketing. Obsidian har mere end 150 medarbejdere og har kontorer i København, Aarhus, Odense og Banja Luka i Bosnien.

Læs mere om Obsidian Digital på www.obsidian.dk og Obsidian Media på www.obsidianmedia.dk

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service.

Pressekontakt

Obsidian

Emil Ignatzi Reinholdt
CEO
Obsidian Group
Mail: eir@obsidian.dk
Telefon: +45 31 10 00 54

Capidea

Henrik Normann Karlsen
Partner
Mobil: +45 20 94 93 26
Email: hnk@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download