Capidea søger Private Equity Analyst til vores investeringsteam

25. januar 2024

København

Capidea søger en ambitiøs part-time Analyst (studentermedhjælper), der ønsker at kickstarte en karriere inden for private equity og blive en integreret del af en førende dansk kapitalfond med fokus på investeringer i små og mellemstore danske virksomheder.

Om jobbet

Du vil indgå i Capideas investeringsteam og blive eksponeret for arbejdsopgaver på tværs af hele investeringsprocessen. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige medlemmer af investeringsteamet i et miljø,  hvor der er højt til loftet og fokus på sparring og læring. Som Analyst vil du primært skulle assistere med:

  • Screening og analyse af Targets
  • Værdiansættelse
  • Branche- og virksomhedsanalyser
  • Forretningsudvikling og arbejde med porteføljeselskaber
  • Udarbejdelse af diverse præsentationer

Derudover vil du deltage i interne og eksterne møder med rådgivere, investorer og samarbejdspartnere.

Arbejdstiden vil være 20-25 timer om ugen, men med gensidig fleksibilitet særligt omkring eksamensperioder. For de rette kandidater vil der være mulighed for at fortsætte fuld tid hos Capidea efter færdiggjort studie.

Om dig

Du er ambitiøs, nysgerrig og har god forretningsmæssig forståelse. Du brænder for at udvikle dine faglige såvel praktiske kompetencer indenfor M&A og Private Equity og interesserer dig for strategiske, finansielle og regnskabsmæssige problemstillinger. Herudover er du:

  • Struktureret i din arbejdsform
  • Flydende i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Engageret teamspiller
  • Studerende på tredje år af en bachelor, alternativt i starten af en kandidat, med relevans for Private Equity

Om os

I Capidea er vi et mindre team på 11 dedikerede ildsjæle, der værdsætter et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med fladt hierarki. Vi tilbyder dig at blive en del af et velfungerende team og blive eksponeret overfor udfordrende og lærerige opgaver samt kendskab til, hvordan kapitalfonde arbejder og skaber værdi.

Om processen

Er du interesseret i rollen som Analyst hos Capidea, skal du sende ansøgning, CV, og karakterudskrift til fkg@capidea.dk. Samtaler afholdes løbende. Fristen for ansøgning er den 16. februar 2024. Henvendelser vedr. stillingen henvises til Louise Delfs, ld@capidea.dk. For yderligere information om Capidea henvises til capidea.dk


Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service. Capidea har foretaget investeringer i 27 virksomheder og Digital Group er den anden investering i Capideas seneste fond, Capidea Kapital IV K/S, der blev etableret i april 2023 med et samlet kapitaltilsagn på DKK 1,3 mia.

Pressekontakt

Capidea

Louise In Birk Delfs
Director
Mobil: +45 30 93 50 25
Email: ld@capidea.dk
Capidea ikon

Download pressemeddelelse

Download