Right People Group annoncerer overtagelse af Avenida

24. april 2024

København

Right People Group (“RPG”) er glade for at kunne annoncere den strategiske overtagelse af Avenida Consult ApS (“Avenida”), et fremtrædende konsulenthus med speciale i levering af IT-freelancekonsulenter til danske virksomheder og offentlige institutioner.

Dette opkøb udgør en betydningsfuld milepæl for RPG i den strategiske indsats for at udvide og optimere virksomhedens servicelevering og accelerere væksten på det hastigt udviklende IT-service marked. Med integrationen af Avenidas erfarne ledelse og organisation bekræfter RPG sit strategiske fokus på at udvide forretningens drift og forstærke sin forretningsmodel.

”Avenida har gennem de seneste år etableret en stærk markedsposition og opnået imponerende resultater” udtaler Agner Mark, formand for RPG. Han tilføjer ”Avenida og Right People Group komplementerer hinanden perfekt og udgør et fremragende match. Vi ser med stor forventning frem samarbejdet med Jesper Geisler og hans dygtige team.”

”Hos Avenida er vi meget bekendte med Right People Group og har længe været imponeret over deres veldrevne forretning, særligt deres førende rolle inden for digitaliseringen af salgs- og leveringsprocesser samt deres evne til at skalere og internationalisere deres koncept. Vi er alle utroligt spændte på at blive en del af RPG. Processen frem til overtagelsen har yderligere bekræftet, at vi træder ind i en virksomhed med en stærk og ambitiøs ledelse, hvis visioner vi i høj grad deler” siger Jesper Geisler, CEO i Avenida.

Denne transaktion markerer RPG’s første strategiske opkøb siden virksomhedens salg til Capidea i januar 2024. Ledelsesteamet hos Avenida vil fortsætte som minoritetsaktionærer, hvilket sikrer kontinuitet og stabilitet i gruppen. Transaktionen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne og forventes at være afsluttet i andet kvartal af 2024.

Om Avenida

Avenida er et dansk IT-konsulentfirma baseret i Hellerup, der specialiserer sig i levering af freelance IT-konsulenter. servicerer førende danske virksomheder og offentlige institutioner og drives af et effektivt team på ni medarbejdere samt et omfattende netværk af mere end 2.500 freelancere. Avenidas forretnings- og leveringsmodel er centreret omkring topkvalificerede freelance IT-konsulenter med dokumenterede resultater og kompetencer, som tilbyder kunderne de nødvendige ressourcer og fleksibilitet til at navigere i frontlinjen af IT-trends og ændringer i arbejdsstyrken. I deres årsrapport for 2023 rapporterede Avenida bruttofortjeneste på DKK 13,8 millioner og EBITDA på DKK 7,5 millioner. For yderligere information om Avenida, besøg venligst avenida.dk

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn på i alt DKK 3,6 mia. fordelt på fire fonde. Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution, IT og service. Capidea har foretaget investeringer i 27 virksomheder og Digital Group er den anden investering i Capideas seneste fond, Capidea Kapital IV K/S, der blev etableret i april 2023 med et samlet kapitaltilsagn på DKK 1,3 mia.

Pressekontakt

Avenida Consult

Jesper Geisler

CEO, Avenida

+45 5123 2323

jgeisler@avenida.dk

Right People Group

Agner Mark

Formand, Right People Group

agner.mark@maconi.net

Capidea

Louise In Birk Delfs
Director
Mobil: +45 30 93 50 25
Email: ld@capidea.dk
Martin Jørgensen
Managing Partner
Mobil: +45 29 21 03 05
Email: mj@capidea.dk
Capidea ikon

Se virksomhed

Download pressemeddelelse

Download